Κάμερα Επιθεώρησης Αγωγών

 

Διαθέτουμε κάμερα επιθεώρησης αγωγών με δυνατότητα μέτρησης αποστάσεων του προβλήματος. Με τη μέθοδο αυτή ο πελάτης γλυτώνει τα υπέρογκα ποσά αντικατάστασης ολόκληρου του δυκτίου και περιορίζεται στην αντικατάσταση μόνο του σημείου που έχει πρόβλημα.

Μηνιαία Συντήρηση

Είναι ίσως το πιο σημαντικό από πλευράς πρακτικής, λειτουργικής, αλλά και οικονομικής, να υπάρχει τακτική συντήρηση του δικτύου αποχετεύσεως σε όλη του την έκταση.

Με την μηνιαία συντήρηση αποφεύγουμε συγκέντρωση ακαθάρτων υδάτων και πλημμύρες σε λειτουργικούς χώρους όπως:

Αποθήκες, λέβητες, φρεάτια ανελκυστήρων, υπόγεια πάρκινγκ αυτοκινήτων ,

γεγονός που θα είχε καταστροφικές συνέπειες.

 Επίσης με αυτόν τον τρόπο αποκλείουμε την παρουσία δυσοσμίας και την εμφάνιση εντόμων και τρωκτικών. Η ετήσια δαπάνη για την συντήρηση είναι σίγουρα κατά πολύ μικρότερη από αυτήν που θα προέκυπτε σε μία έκτακτη βλάβη ενός κακοσυντηρημένου δικτύου.

Απολυμάνσεις

 

Μπορούμε να σας απαλλάξουμε από κάθε μορφής και είδους ανεπιθύμητο επισκέπτη που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγιεινής ή έστω απλά και μόνο να σας χαλάσει τη διάθεση.

Κάνουμε όπως σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε την καλύτερη δουλειά με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να αφαιρούμε ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε τα οποία είναι εγγεκριμένα και εντελώς φιλικά και αβλαβή για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Εσωτερικές Αποφράξεις

 

Αναλαμβάνουμε την απόφραξη όλων των διπλανών και σας απαλλάσσουμε από τους κινδύνους και τα προβλήματα που μπορεί να προκληθούν.

Κάνουμε όλη την δύσκολη και κυριολεκτικά βρώμικη δουλειά με τον καθαρότερο τρόπο χωρίς να προκαλέσουμε την οποιαδήποτε ζημιά ή αναστάτωση στο εσωτερικό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Αφήνουμε το σημείο στο οποίο εργαστήκαμε πιο καθαρό και τακτοποιημένο από πριν. 

Αντλήσεις

Κατά διαστήματα όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες περιπτώσεων όπου είτε από φυσικά καιρικά φαινόμενα είτε από άλλες αιτίες, οικίες ή επαγγελματικοί χώροι πλημμυρίζουν.

Αυτό δυστυχώς κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο και τα αποτελέσματα πολύ δυσάρεστα γιατί καταστρέφονται περιουσίες.

Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις η δική μας επαγγελματική προσέγγιση αλλά και το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη, έρχεται να συμβάλλει ώστε να κάνει το χώρο όπως ακριβώς ήταν πριν χωρίς να επιβαρύνει με υπέρογκα ποσά τον ήδη ταλαιπωρημένο άνθρωπο.

Εξωτερικές Αποφράξεις

Πράττουμε με γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας, τηρώντας ως αρχή το να κάνουμε πάντα την πιο αποτελεσματική εργασία.

Είναι προτιμότερο για εμάς μετά την πρώτη φορά που θα κάνουμε κάπου απόφραξη να αργήσουν να μας καλέσουν ξανά γιατί αυτό είναι απόδειξη της καλής δουλειάς μας.

Η αποτελεσματικότατη εργασία που πάντα επιτυγχάνουμε σημαίνει εκτός από καλή λειτουργία και οικονομία.

Για εμάς ένας απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης που μας καλεί μια φορά το χρόνο είναι καλύτερη διαφήμιση από κάθε άλλο μέσο.

Για αυτό όπου πάμε μας ξαναζητούν και μας συστήνουν ανεπιφύλακτα.